مشكلات طراحان جوان
آن ها تنها هستند
* مركزي براي ثبت طرح ها وجود ندارد. وقتي جايي براي اين كار نيست، طرح ها هر چقدر كه نو و خلاق باشند. فراتر از دوخت شخصي نمي روند. خيلي وقت ها طراح جوان، طرحش را مي برد. يك توليدي، توليدي، طرح را مي گيرد كه بررسي كند. چند روز كه گذشت، مي گويد به دردمان نمي خورد و پس مي دهد. بعد معلوم مي شود كه از آن كپي گرفته اند و انداخته اند توي خط توليد، بدون اين كه هيچ حق الزحمه اي به طراح بدهند. هيچ مرجعي وجود ندارد كه شكايتي بشود آن جا برد يا حرفي در اين زمينه زد.اين طرح ها را نگاه كنيد
اين طرح هايي كه برايتان عكاسي كرده ايم و در ادامه مي بينيد، بعضي هايشان وارد بازار شده اند و تن اين و آن ديده ايم.براي طرفداران مانتوهاي اسپرت
شبكه هايي با تصوير چهارخانه
فرم اصل آن نامتقارن است و در آن، از خطوط شكسته اما موزون استفاده شده است.اندكي رنگ و بوي طبيعت
اين طرح هسته اي ممنوعيت ندارد
يك مانتوي مجلسي كه پوشش كاملي هم هست. در اين مانتو از يك چرم طرح دار استفاده شده، و روي آن، مس حالت داده شده با برش هاي نامنظم وصل شده است.طراحان جديد دنيا، براي تئوري ها و ايده هاي اجتماعي مختلف لباس طراحي مي كنند
درز و دگمه هاي فلسفي
زندگي طراحان معروف دنيا، اين روزها به سليقه و هوشمندي شان در دريافت موقعيت ها بستگي دارد. آن ها بايد مرتب ايده هاي نو بدهند. بايد نيازهاي مخفي زمان خود را درك كنند. احساس ها و تغييرات اجتماعي را به طور مداوم بازتاب دهند. سي و پنج هزار آمريكايي، به طور جدي در اين كار فعاليت دارند و تعدا اروپايي ها و ژاپني هاي فعال حتي بيش از اين است. رقابت بين اين گروه ها تنگاتنگ تر و فشرده تر از سياستمداران و ستاره هاي سينمايي است. فقط آن هايي در اين رشته باقي مي مانند كه باسليقه، باهوش، ريزبين و جاه طلب باشند. آن ها بايد بيش از اندازه، خودشان را باور داشته باشند تا بتوانند سليقه خودشان را به ديگران بقبولانند.
لزوم نامگذاري چنين روزي را ضرورت ارايه الگويي نظير حضرت معصومه (س) به دختران و زمينهسازي مشاركت اين قشر از جامعه در برنامهريزيها و فعاليتهاي فرهنگي و اجتماعي مي توان عنوان كرد ونمايانگر اين است كه روز دختران فرصت مناسبي براي گردآمدن حول شخصيت گرانقدر حضرت معصومه (س) به عنوان اسوه كامل اخلاق و اخلاص است.ويكي از مهمترين فاكتورهاي زندگي دختران حفظ عفت و پاكدامني ميباشد كه كه اين ويژگي در لحظه به لحظه زندگي معصومين مشاهده مي گردد.
چرا كه اگر دختران يك جامعه داراي عفت باشند اين عفت مانند دژي مستحكم و آهنين او را از تجاوز و گنهكاري و پليدي هاي اخلاقي و سقوط حتمي محافظت مي نمايد. و سبب ميشود در جهت پرورش كمالات و فضايلات اخلاقي گام بردارند.
مرحوم آيت الله سيد محمد هادي ميلاني (ره) دچار بيماري معده شدند و پروفسور برلون را از اروپا براي جراحي ايشان آوردند و پس از يك عمل سه ساعته و زماني كه ايشان در حال به هوش آمدن بودند، به مترجم دستور داد تمام كلماتي كه ايشان در حين به هوش آمدن مي گويند را برايش ترجمه كند، مرحوم ميلاني در آن لحظات فرازهايي از دعاي ابوحمزه ثمالي را قرائت مي كردند و پس از اين مساله پروفسور برلون، گفت؛ كلمه شهادتين را به من بياموزيد؛ زيرا از اين لحظه مي خواهم روي به اسلام بياورم و پيرو مكتب اين روحاني باشم؛ وقتي دليل اين كار را جويا شدند، پروفسور برلون گفت؛ تنها زماني كه انسان شاكله وجودي خود را بدون اين كه بتواند براي ديگران نقش بازي كند، نشان مي دهد، در حالت به هوش آمدن است و بنده ديدم كه اين آقا، تمام وجودش محو خدا بود، در آن لحظه به ياد اسقف كليساي كانتربري افتادم كه چندي پيش در همين حالت و پس از عمل در كنارش ايستاده بودم و ديدم كه او ترانه هاي كوچه بازاري جوانان آن روزگار را زمزمه مي كند، در آن لحظه بود كه فهميدم حقيقت، نزد كدام مكتب است و بعد از آن هم وصيت كرد كه وي را در شهري كه مرحوم ميلاني را در آن دفن كرده اند به خاك بسپارند كه هم اين كه قبر اين پروفسور مسلمان شده در خواجه ربيع، محل مراجعه مردم و افرادي است كه حقيقت اسلام را باور كرده اند.
حجت الاسلام والمسلمين مروي، سلوك اجتماعي، سلوك خانوادگي و سلوك فردي را از جمله آثار تبعيت از اهل بيت(ع) ذكر كرده و اظهارداشت: وقتي محور اخلاق و انديشه بشريت، اهل بيت (ع) هستند، پس از شناخت، نوبت به تبعيت مي رسد كه مطمناً هر انساني بايد تابع اين مكتب باشد.